ANXIOLITICE, CALMANTE, SOMNIFERE

Benzo și Anxioliticele(XNX)   sunt benzodiazepine care pot fi utilizate pentru a trata anxietatea. Ambele sunt la fel de eficiente pentru această utilizare. Atunci când sunt administrate pe cale orală, ambele au un efect rapid (în decurs de jumătate până la o oră), deși medicamente poat funcționa puțin mai repede. 

IN CAT TIMP SUNT ANXIOLITICELE(XNX) SAU BENZO ELIMINAT DIN ORGANISM

In urina, Anxioliticele (XNX) pot fi depsitate pana la 5 -7 zile, iar in saliva pana la 2 – 3  zile. VLM (Dlazepam) poate fi detectat in saliva pana la 10 zile, iar in urina pana la 6 saptamani de la utlima utilizare.

Pericole pentru sănătate și efecte secundare

Benzodiazepinele și Anxioliticele (XNX) au un profil similar de efecte secundare, care este cauzat în principal de deprimarea sistemului nervos central (SNC). Ambele medicamente pot provoca somnolență, amețeli și confuzie. Atât Benzodiazepinele, cât și Anxioliticele (XNX) pot afecta sistemul gastrointestinal și pot provoca greață și constipație. Benzodiazepinele și Anxioliticele (XNX) au fiecare capacitatea de a crește incidența depresiei. Acest efect trebuie monitorizat îndeaproape la pacienți.

Avertismente privind BENZODIAZEPINELE și Anxioliticele

Benzodiazepinele și Anxioliticele(XNX) sunt medicamente eliberate pe bază de rețetă care sunt clasificate drept substanțe controlate de către DEA. Fiecare dintre ele are potențialul de abuz și dependență și, prin urmare, ar trebui să fie utilizate pentru un termen de tratament cât mai scurt posibil. Pacienții cu antecedente de abuz de substanțe trebuie monitorizați îndeaproape atunci când iau aceste medicamente și evitați-le dacă este posibil.

ANXIOLITICE(XNX), BENZODIAZEPINE

Teste ce identifica ANXIOLITICE(XNX) si BENZODIAZEPINE in organism

Cum funcționează Benzodiazepinele și ANXIOLITICE(XNX) ?

Atât Benzodiazepinele, cât și Anxioliticele(XNX) sporesc acțiunile unui neurotransmițător din creier numit GABA (acid gamma-aminobutiric). Acest neurotransmițător poate reduce activitatea celulelor nervoase, astfel încât îmbunătățirea acestuia are un efect calmant care poate îmbunătăți simptomele de anxietate, poate reduce tensiunea musculară, poate opri crizele și poate induce somnul. Benzodiazepinele sunt, de asemenea, cunoscute pentru efectul lor amnezic – sau capacitatea de a perturba memoria pe termen scurt – și acest lucru le face utile înainte de operație. Din cauza diferențelor structurale, unele benzodiazepine sunt mai predispuse decât altele să vă facă somnoros, să atenueze anxietatea, să oprească crizele, să relaxeze mușchii sau să vă facă să uitați. VLM și Anxioliticele (XNX) sunt ambele aprobate pentru ameliorarea anxietății, dar Anxioliticele (XNX) este mai puțin probabil decât Dlazepamul să inducă somnul. Dlazepamul poate fi utilizat și în tratamentul convulsiilor, în anestezie și ca relaxant muscular.

Ce drog creează mai multă dependență?

În general, benzodiazepinele cu un timp de înjumătățire mai scurt (cum ar fi Anxioliticele (XNX) sunt mai greu de oprit decât cele cu un timp de înjumătățire mai lung (cum ar fi VLM). Ambele medicamente intră cu ușurință în țesutul creierului, ceea ce întărește consumul de droguri și este în general asociat cu simptome de sevraj mai severe. Unii experți recomandă ca Anxioliticele (XNX) să fie utilizat cu prudență, deoarece a fost asociat cu simptome de sevraj mai severe în comparație cu alte benzodiazepine. Un studiu care a comparat direct VLM cu Anxioliticele (XNX) pentru tratamentul anxietății a raportat că VLM este puțin mai benefic decât Anxioliticele (XNX) în ameliorarea anxietății, mai ales dacă anxietatea a fost însoțită și de depresie, dar diferențele era puțin probabil să fie semnificative clinic. Au fost raportate puține reacții adverse, cele mai frecvente au fost somnolență, tremor, amețeală și gură uscată. O reacție de tip alergic a fost raportată la Anxioliticele (XNX). Alte studii sugerează că Anxioliticele (XNX) este mai puțin probabil să provoace somnolență decât Dlazepamul.

Semne ale unei supradoze de Anxiolitice (XNX), Benzodiazepine

Chiar și atunci când medicamentele cu benzodiazepină sunt prescrise în mod legitim, supradozajul poate apărea dacă persoana ia accidental prea mult. Potrivit Institutului Național pentru Abuzul de Droguri, a existat o creștere de cinci ori a numărului de decese prin supradozaj legate de consumul de benzodiazepine. Cu toate acestea, supradozajul cu benzodiazepine este cel mai probabil atunci când medicamentul este amestecat cu alte substanțe intoxicante sau care creează dependență, în special alcoolul.

Adulții în vârstă sunt în special expuși riscului de supradozaj cu Anxioliticele (XNX), VLM sau Klonopin, deoarece mulți dintre ei iau și alte medicamente prescrise, în special analgezice opioide. Persoanele cărora li se prescriu benzodiazepine ar trebui să aibă grijă să amestece aceste medicamente cu analgezice opioide, barbiturice și antidepresive triciclice.

Medicamentele benzodiazepine precum Anxioliticele (XNX), VLM și Klonopin sporesc efectele alcoolului și viceversa, făcând supradozajul sau otrăvirea mult mai probabilă atunci când aceste substanțe sunt combinate. Este posibil să luați prea mult Anxioliticele (XNX), VLM sau Klonopin singur, dar congestionante precum alcoolul și medicamentele opioide sunt mult mai des întâlnite în cazurile de supradozaj cu benzodiazepine.

O supradoză de Anxioliticele(XNX) si benzodiazepine poate duce la:

 • Somnolență sau oboseală extremă
 • Confuzie, agitație, anxietate și schimbări de dispoziție
 • Ameţeală
 • Vorbire greșită sau acționând în stare de ebrietate
 • Amnezie
 • Slăbiciune fizică sau lipsă de coordonare
 • hipotonie (lipsa tonusului muscular)
 • Vedere încețoșată
 • Dificultăți de respirație sau respirație deprimată
 • Stupoare sau lipsă de răspuns
 • Halucinații
 • Hipotensiune arterială (scăderea tensiunii arteriale)
 • Comă
 • Deces

CAUTA

TESTUL

POTRIVIT

COCAINA

COC-300ng/mL

MDMA, ECSTASY, ADAM

MDMA-500ng/mL

BENZODIAZEPINE

MET/mAMP-1000ng/mL

OXICODONA

OXY-100ng/mL

KETAMINA

SPECIAL K, SUPER K

OPIACEE – HEROINA

OPI2000-2000ng/mL

METAMFETAMINA

BZO-300ng/mL

FENCICLIDINA

MAGIC, ANGEL DUST, CRYSTAL

BARBITURICE

BAR-300ng/mL

METADONA

MTD-300ng/mL

ANXIOLITICE

BZO-300ng/mL : Benzodiazepine

Cauta testul potrivit dupa drog

MARIJUANA

THC-50ng/mL

COCAINA

COC-300ng/mL

KETAMINA

SPECIAL K, SUPER K

HEROINA

OPI2000-2000ng/mL

METAMFETAMINA

BZO-300ng/mL

MDMA / ECSTASY

MDMA-500ng/mL

OXICODONA

OXY-100ng/mL

METADONA

MTD-300ng/mL

BARBITURICE

BAR-300ng/mL

FENCICLIDINA

Magic, Angel Dust, Crystal

BENZODIAZEPINE

MET/mAMP-1000ng/mL

ANXIOLITICE

BZO-300ng/mL : Benzodiazepine