Compania NR. 1 din tara

in domeniul testelor antidrog

Cu un personal tanar si dinamic, competent si entuziast, mereu in ajutorul dumneavoastra, suntem probabil compania NR. 1 din tara in domeniul testelor antidrog o companie cu o experienta de peste 5 ani

TESTE PENTRU DEPISTARE DROG

Va oferim cele mai complexe teste pentru depistarea drogurilor din organism. Avem produse de calitate la preturi imbatabile atât pentru persoane fizice cât si pentru persoane juridice. Furnizam teste antidrog catre centre dezintoxicare, spitale private, clinici, institutii guvernamentale si non-guvernamentale, centre reabilitare, firme private, centre psihiatrie, farmacii, etc… .

CELE MAI BUNE PRETURI DE PE PIATA

Eforturile noastre sunt indreptate continuu catre satisfacerea optima a cerintelor clientilor nostri si cresterea calitatii serviciilor, fapt pentru care, avem cele mai bune preturi, livrare RAPIDA si preturi personalizate in functie de cantitate.

LIVRARE IN 24 ORE

RETUR IN 15 ZILE

ASISTENTA LA CERERE

OFERTE B2B

Solutia ideala pentru oricine

Aceste teste depiseteaza o gama variata de substante intersize in doare cateva minute. Ne adresam atat persoanelor fizice care din pacate au nevoie de aceste teste, cat si institutiilor guvernamentale si mediului de afaceri privat.

Familie

Parinti ingrijorati

Daca copilul dumneavoastra prezinta semne ca foloseteste substante interzise este bine sa il testati din timp.

Institutii de invatamant

Scoli, licee, sau examene

Foarte multe droguri sunt folosite in ziua de azi tocmai in scoli, sau licee. Solutie ideala pentru orice profesor!​

Business

Testarea la locul de munca

Orice manager doreste ca angajatii lui sa ofere randamentul maxim posibil. Cateodata insa daca aveti suspiciuni este bine sa aveti si un test la indemana.

Diverse institutiii​

Centre de reabilitare

Pentru vanzarea B2B in cazul centrelor de reabilitare precum si a companiilor va rugam sa ne contactati per email, sau telefon pentru o oferta personalizata.